Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere is búcsúzik Bergendy Istvántól

halál búcsú Halott Pénz Bergendy István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bergendy István a koronavírus-fertőzés szövődményeibe halt bele, a szomorú hírt családja közölte. Demjén Ferenc közösségi oldalán búcsúzott a zenésztől, és a Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid is.

Bergendy István szerezte a Süsü, a sárkány, a Futrinka utca és több más tévésorozat, valamint az Én táncolnék veled című televíziós tánciskola zenéjét, de olyan slágerek is fűződnek a nevéhez, mint a Jöjj vissza, vándor, a Sajtból van a Hold, az Iskolatáska vagy a Darabokra törted a szívem.

Utóbbi slágert nagy sikerrel dolgozta fel a Halott Pénz zenekar, akinek frontembere, Marsalkó Dávid a közösségi oldalán búcsúzott a zenésztől, aki 81 évesen a koronavírus szövődményeibe halt bele.

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere is búcsúzik Bergendy Istvántól Forrás: Insatgram/Marsalkó Dávid

Demjén Ferenc is megható sorokkal búcsúzott Bergendy Istvántól, akivel hosszú ideje nem tartották a kapcsolatot, mivel Bergendy nem tudta megbocsátani, hogy Demjén annak idején kilépett a zenekarából.

Megszólalt Bergendy István lánya, Barbara: "A betegség nagyon gyorsan ledöntötte"

Elhunyt Bergendy István Liszt Ferenc-díjas zenész, a Bergendy együttes alapítója és vezetője. A zenész lánya, Barbara elmondta, mi történt pontosan az édesapjával. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.