Koronavírus: a Cinema City valamennyi mozija határozatlan időre bezár

Cinema City mozi bezár szigorítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus terljedése miatt bevezetett intézkedések értelmében a Cinema City is bezárja a magyarországi mozijait. 

"Természetesen követjük a kormányzati intézkedéseket, mert számunkra is a legfontosabb a nézőink és a dolgozóink egészsége. Ugyanakkor szomorú, hogy idén másodszor kell elbúcsúznunk a mozilátogatóktól. Bízunk abban, hogy hamarosan friss nemzetközi és magyar filmkínálattal, mérsékeltebb járványügyi körülmények mellett találkozhatunk majd velük. Ha a járványhelyzet és a mozis piac is normalizálódik, abban bízunk, hogy az idei elhalasztott nagy premiereket mihamarabb be tudjuk pótolni, ehhez a biztonságos mozizást – ahogyan eddig is -, a továbbiakban is biztosítani fogjuk" - mondta Buda Andrea, a Cinema City marketing és PR igazgatója.

Az online vásárolt jegyek árát a Cinema City visszautalja, a pénztárnál megvásárolt belépőket a blokk és a jegy felmutatása után a mozivezető irodájában fizteik vissza. Ha a blokk nincs meg, csak a mozijegy, akkor 90 napos rendkívüli felhasználású jegyet biztosítanak. A be nem váltott ajándékjegyek érvényességét az újranyitás dátumától számított plusz fél évre meghosszabítják.

További részletek a mozi honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.