Koreai életéről vallott Rubint Rella

élet külföld Dél-Korea Novothny Soma Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella elárulta, nagyon hiányoznak neki a családtagok és a magyar ízek Koreából.

Rubint Rella tavasszal költözött ki Dél-Koreába, miután labdarúgó vőlegénye, Novothny Soma ott kapott szerződést. Rubint Réka unokahúga élvezi a kint töltött időt, ugyanakkor nagyon hiányoznak neki a hazai ízek.

Szerencsére a koreaiak nyitottak és befogadóak, így könnyebben boldogulunk. Szeretem a tengert, az eldugott partszakaszokat, a magyar konyha azonban nagyon hiányzik, mit nem adnék olykor egy jó balatoni lángosért... (...) Próbáltam felkutatni diétába illeszthető ételeket is, de nem jártam sikerrel, nem akadtam cukormentes termékekre sem” – árulta el a Story magazinnak.

Rella hozzátette, a családja nélkül sem könnyű, hónapok óta nem látta a rokonait.

Egyre nehezebb nélkülük. Ráadásul a kiskutyám, Sansa is Magyarországon maradt, sokszor gondolok rá. Korábban mindenhova magammal vittem, de ilyen hosszú repülőútnak nem mertem kitenni...”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.