Még vizsgálják a 20 éves színész, Cameron Boyce halálának okát

betegség halál vizsgálat színész boncolás Cameron Boyce
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvégezték a boncolást hétfőn a tragikus hirtelenséggel elhunyt Cameron Boyce holttestén. A halál okát egyelőre még nem közölték, további vizsgálatok szükségesek. 

Ahogy mi is megírtuk: tragikus hirtelenséggel elhunyt a 20 éves színész, Cameron Boyce. Álmában hunyt el egy meg nem nevezett betegség rohama következtében.

A Ripost a Daily Star cikkére hivatkozva azt írja, hogy hétfőn elvégezték testén a boncolást, ám a halál okát még mindig nem nevezték meg pontosan. Megállapításához további vizsgálatok szükségesek.

Közben az Indul a risza és az Utódok című sorozatokból megismert színész édesapja bejegyzést tett közzé a Twitteren. Megköszönte a sok üzenetet és a részvétnyilvánításokat. „Ez most tényleg segít enyhíteni annak a rémálomnak a fájdalmát, amiből felébredni sem tudok” – írta a megtört édesapa.

Camron Boyce tragikus hirtelenséggel hunyt el Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.