Ennyit változott Tóth Vera az elmúlt 7 évben

fogyás Tóth Vera változás közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig küzdött a súlyával Tóth Vera énekesnő. Az utóbbi időben azonban rengeteget fogyott, később pedig a szerelem is rátalált. Nagyon boldognak tűnik. Most megmutatta, mennyit változott a külseje az elmúlt 7 évben.

"Néha el sem hiszem, hogy a két csaj ugyanaz. 2012 és 2019. Most sokkal jobban érzem magam" – írta a Facebook-oldalán Tóth Vera. Az énekesnő sokáig küzdött a súlyával, az utóbbi időben azonban nagyon sokat fogyott. Bátrabban öltözködik, nagyon csinos. Nemrégiben pedig a szerelem is rátalált.

Ha megnézzük a fotókat, tényleg nagyon sokat változott a 7 év alatt. Rajongói nagyon örülnek, hogy megosztotta velük ezt a két képet.

"Kedves Vera, mindkét Vera nagyon szép és gyönyörű a hangja! Legyen boldog és szerencsés" – írta az egyik kommentelő. Többen említik, hogy mennyi erőt ad nekik Tóth Vera, milyen hatalmas példát mutat nekik a kitartása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.