Liptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 26 évvel ezelőtt

múlt Liptai Claudia Grease emlék változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 26 éves fotóval rukkolt elő a közösségi oldalán Liptai Claudia. Ekkor a Grease musicalben szerepelt, rengeteget változott a színésznő. 

"Csütörtöki emlékkép rovatom: első igazi színpadi szerepem. 1993 Grease. Hát kérem, a frufru vállalhatatlan, a nadrág, a zokni szintúgy, de az élmény örök. Goór Nagy Mari volt, aki meglátta bennem a komikát. A képen egy elég komoly ugrócsapat van, többek között: Fehér Adri, Xantus Barbara, Márton Csaba, Kárász Zénó, és nem utolsósorban Csonka Bandi, akit örökké Imádok" – írta a közösségi oldalán Liptai Claudia ahhoz a képhez, amely 26 évvel ezelőtt készült róla.

A Grease című musical előadásán készült a fotó. A színésznő egyébként ez idő tájt szerepelt a Szomszédok című sorozatban, ahol szintén láthatták frufruval és sötétvörös hajjal a tévénézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.