Az Eurovíziós Gála sztárfellépője lesz Kállay-Saunders András - Micsoda megtiszteltetés!

Fotó: Bielik István - Origo -
gála Luxembourg megtiszteltetés Eurovíziós Dalfesztivál fellépés zenész Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt: tavalyi, ötödik helyezést elérő szereplése mély nyomot hagyhatott az Eurovíziós Dalfesztivál szervezőiben, mert felkérték a zenész-énekest, hogy lépjen fel a luxemburgi gálaesten.  

"Meghívták Szakos Krisztiánt és engem a 2015 Eurovízió Gála-estére Luxembourgban. Több mint 30 országból lesznek a közönségben, és a 3 kedvenc előadójuk lép fel, amiből az egyik én vagyok. Hihetetlen érzés, hogy még mindig mennyi szeretetet kapok az Eurovízió-nézőktől nemzetközileg.

Fotó: Bielik István - Origo

Mindig kapok leveleket, hogy legyek szíves, még egyszer induljak Eurovízión, és hogy már csomószor előfordult, hogy másodszorra sikerült egy előadónak nyerni. Ezzel kapcsolatban ne legyen meglepetés, amikor a KÁLLAY SAUNDERS BAND nevez a 2015/2016 "A DAL" versenyre. LOVE YOU ALL!" - írja az énekes, akit ezek szerint jövőre ismét láthatunk az Eurovíziós Dalfesztivál mezőnyében...?

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.