Kedves Ferenc a Szigeten balhézott - nekiesett a fotósoknak

balhé Sziget2015 Zimány Linda Sziget Kedves Ferenc milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedves Ferenc kikelt magából. A Blikk szerint minősíthetetlen hangon beszélt a lap fotósaival, akik néhány felvételt szerettek volna készíteni az üzletemberről Zimány Lindával az oldalán. 

Ahogy korábban már megírtuk, a Life.hu újságírójának is feltűnt, hogy Zimány Lindát és Kedves Ferencet nem lehet a Szigeten együtt lefotózni. A Blikk munkatársait, akik szerettek volna egy közsö fotót az álompárról meg is fenyegette az üzletember.

Kedves Ferenc ekkor nekiesett a fotósnak, káromkodott, majd megindult a lány felé és sült krumplival dobálta meg. Amikor az asztalnál ülő lányokat a szomszédos asztaltársaságok próbálták megvédeni, Kedves Ferenc és egy barátja azoknak is nekiesett.

- kiabált az üzletember. Végül a sajtó munkatársai hívták a biztonsági őröket, akik véget vetetettek az őrjöngésnek.

A történtet azért is furcsa, mert Zimány Linda és kedvese egyáltalán nem titkolják a kapcsulatukat - már a Fókusz című műsor kamerája előtt is bevallották szerelmüket.

Zimány Linda, Kedves Ferenc Forrás: RTL Klub

Sziget oldalán található házirend szerint Kedves Ferenc hiába tiltakozott a fotózás ellen. "Semmi jogalapjuk nincs megtiltani a fotók készítését, így teljesen védhető az újságírók álláspontja" – jelentette ki dr. Kamarás Péter ügyvéd, aki szerint nemcsak Zimány Linda, de Kedves Ferenc is közszereplőnek minősül.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.