Alig lehet ráismerni a sztárra! Mi történt Shia LaBeouf-fel?

színész Transformers Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Transformers című film sztárjára szinte alig lehetett ráismerni a róla készült legutóbbi képeken. Vajon mi áll a változás hátterében?

A női rajongóknak csak egy fiú volt a szomszédból, és ennyi épp elégnek bizonyult ahhoz, hogy örökre a szívükbe zárják Shia LaBeoufot.
Az a külső azonban úgy tűnik, már a múlté, nemrég ugyanis alig lehetett ráismerni a mindössze 26 éves színészre. A Transformers sztárját tőle szokatlan módon bozontos szakállal és ápolatlannak ható külsővel kapták lencsevégre, amint épp az edzőterembe tartott. A róla készült friss fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Shia szeptemberben a Velencei Filmfesztiválon

Vajon mi áll a változás hátterében? Ahogy a Life.hu korábban írta, nemrég ért véget a sztár kétéves kapcsolata barátnőjével. Vajon még mindig nem sikerült kihevernie a szakítást a színésznek? Persze az is lehet, hogy Az árva (Orphans) című Broadway-színdarabnak tudható be a bajusz és a szakáll is, amelyben LaBeouf is szerepet kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.