Isla Fisher botrányos válása: így köszönte meg a színésznő a támogatást

friss fotó Isla Fisher válás Sacha Baron Cohen
A színésznő és 52 éves férje, Sacha Baron Cohen áprilisban jelentették be, hogy 14 év házasság után elválnak. Isla Fisher végre hírt adott magáról közösségi oldalán.

Isla Fisher az Insta-sztorijában köszönte meg azt a rengeteg támogatást, amit a válása bejelentés óta kapott. A színésznő remekül néz ki, kiegyensúlyozott és mosolygós. Egy pohár bor mellől posztolt, a képhez pedig ezt írta: „Köszönöm a kedvességeteket és a támogatásotokat!"

Isla Fisher
Isla Fisher egy friss fotóval köszönte meg követői támogatását.
Forrás: https://www.instagram.com/stories/islafisher/

Sacha Baron Cohen és Isla Fisher a lehető legnagyobb titokban vált el egymástól 14 év házasság és 3 gyerek után tavaly. Közleményük, melyet áprilisban adta ki, így szólt: "A több mint 20 évig tartó teniszmeccs után végre letesszük az ütőket. 2023-ban közösen kértük házasságunk megszüntetését. Mindig is prioritásként kezeltük a magánéletünket, és csendben dolgoztunk ezen a változáson. Örökké osztozunk a gyermekeink iránti odaadásunkban és őszintén értékeljük a magánéletünk tiszteletben tartását."

A pár 2001-ben találkozott először. Kapcsolatuk alatt két lányuk született - a 17 éves Olive és a 13 éves Elula -, és egy fiuk, a most 9 éves Montgomery.

Isla Fisher férje Rebel Wilson életrajzi könyvében is szerepel

A bejelentésre azután került sor, hogy Rebel Wilson sokkoló állításokat tett a komikus Sachával kapcsolatos tapasztalatairól új memoárjában, a Rebel Risingban. Rebel a Borat-sztár Sacha barátnőjét játszotta a képernyőn a 2016-os Agyas és agyatlan című vígjátékban, és nincsenek jó emlékei a munkáról. Azt állította, hogy a Louis Leterrier rendezte film forgatásán Sacha megkérte őt, hogy vetkőzzön le a jelenetekhez annak ellenére, hogy kikötte, nem meztelenkedik. Sacha ezeket a kijelentéseket határozottan tagadja, és azt állítja, hogy bizonyítékokkal tudja alátámasztani igazát.

Bennfentesek azt állították, hogy Isla és Cohen házassága évek óta ingatag volt. A férfi nem viselte jól a 2020-as költözésüket, amikor családjuk székhelyét Ausztráliába tették át Los Angelesből. Úgy érezte, áldozatot kellett hoznia.

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.