asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok számára ez a hétvége örömteli hírekkel indul, és minden jól alakul majd, de az Oroszlánoknak sem lesz oka a panaszra: kicsattannak majd az energiától. A Bakok pedig kiegyensúlyozott és nyugodt napokra számíthatnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ezen a hosszú, örömteli hírekkel induló hétvégén minden jól alakul. Egy dolog elől biztosan nem fogsz tudni megfutamodni: ez a jókedv és minden hozadéka! Ugyanakkor többször ki kell állnod önmagadért, igazadért, be kell bizonyítanod, hogy kreatív ötleteid bizony nagyon sokat érnek. Szerencsére mindenre jut időd és energiád, a lehetőségek száma pedig végtelen. Minden törekvésed sikerrel jár, többeket is magad mellé tudsz állítani, akik támogatnak a céljaid elérésében. Anyagi ügyeidet is gondold át, a Merkúr támogat a jó döntések meghozatalában.

Bika

A szombati napod kissé feszült lehet, nem leled a helyedet, valahogy nem találod azon dolgokat, melyektől jobban tudnád magadat érezni. Talán egyszerűen csak hagynod kellene magad sodortatni az árral, és csak azt csinálni, ami épp adódik. A búskomorságot felejtsd el, s ha történik valami kellemetlen esemény, abban is igyekezz a tanulságot fellelni. Vasárnapra minden szépen rendbe jön, s az égiek ismételten a kegyükbe fogadnak. Ha eredetileg nem tervezted, hogy elmenj otthonról, akkor gyorsan változtasd meg a véleményed, hisz ez a hétvége különlegesen hosszú, és szükséged van kikapcsolódásra.

Ikrek

Sok érdekes és kellemes élményben lesz részed ezen a csodás, hosszúra nyúló, ünnepi hétvégén. Párszor kapkodnod kell a fejedet, hisz annyi minden zajlik egy időben. Persze az események nem az otthonod négy fala közt történnek, így ki kell mozdulnod hazulról! Fontos az is, hogy ne légy egyedül, jót fog tenni a társaság, és lesz alkalmad ismerkedni idegenekkel, más kultúrából érkező emberekkel. Szükséged van vidám társaságra, sok nevetésre, lazításra, a szomorúságot pedig szorítsd ki életedből! Csak olyan helyekre menj, ahol biztosan jól fogod magad érezni.

Rák

A hétvége indulásával feltétlenül hagyd magad mögött a hétköznapi gondokat, nyűgöket, félbe maradt feladatokat. Ne tereld el gondolataidat a pihenésről csak azért, hogy a pillanatnyi nyűgjeidre valamilyen megoldást találj. Képes vagy választ találni mindenre, de előtte ki kell kapcsolódnod. Ez a hétvége hosszúra nyúlik, így abban segíthet neked, hogy eltűnődj jelenlegi helyzeteden, eldöntsd, merre akarsz továbbhaladni, min kellene sürgősen módosítanod. Vasárnap kreatív leszel, sok elmés megoldás jut eszedbe, írd fel ezeket, a megvalósítással ráérsz még pár napot. Szánj időt beszélgetésre, kérj tanácsot, rágd át magad a nálad tapasztaltabbak bölcs tanácsain.

Oroszlán

Már pénteken is tele voltál pozitív, éltető energiákkal, s ez szombat reggelre tovább fokozódik, már-már azt érezheted, hogy újjászülettél, igazi kis energiabomba leszel. Rengeteg pozitív hatás ér, kellemes dolgok zajlanak körülötted, mások sikerének is tudsz örülni. Szinte minden mosolyra ösztönöz, s rutinfeladataid nem fognak neked gondot okozni. Sőt! Segítséget nyújtasz a környezetednek, kiváló ötletekkel látod el azokat, akik elakadtak az élet nagy és sűrű rengetegében. Sokan lesznek hálásak azért, hogy a támaszukká válsz vasárnap.

Szűz

Pénteken még volt benned némi feszültség és kétely, ám ez szombat reggelre elmúlik, nyoma sem marad a bizonytalanságnak, helyette béke, harmónia és elégedettség költözik a lelkedbe. A hosszúra nyúló hétvége feldob, adódik alkalmad társaságba menni, bulizni, pihenni. Könnyen megtalálod a közös hangot másokkal, akivel csak összehoz a sors. Még olyanokkal is egy hullámhosszra kerülsz, akikkel eddig csak összetűzésbe keveredtél, vagy egyszerűen nem vetted komolyan őket. Ezekben a napokban egy régebben megakadt ügy is új lendületet kap, neked pedig ott kell lenned fejben, hogy mindent a megfelelő időben jó irányba terelj.

Mérleg

Váratlan események várnak rád ezen a hosszú hétvégén, már szombat reggel kezdetét veszi valami egészen új dolog, ami mosolyt csal az arcodra. Egész hétvégén éber leszel, figyeled az embereket, reakcióikat, hozzád való viszonyulásukat, az események alakulását, s mindig épp ott és akkor szállsz be bizonyos folyamatokba, amikor az szükséges. Remekül fogod magad érezni akkor is, ha épp nem jön úgy jön össze egy a program, mint vártad. Ezen a hétvégén fontos lesz, hogy mindenre gyorsan, és az időhúzás lehetősége nélkül reagálj, ugyanis a belső hangod mindenre azonnal megsúgja neked a jó választ, csak figyelj!

Skorpió

Ezen a hosszúra nyúló hétvégén emberi kapcsolataid kerülnek fókuszba. Leginkább a baráti viszonyok átértékelésére kell időt szánnod – és érdemes is foglalkozni ezen témával! Szaturnusz arra sarkall, hogy gondold át a közelmúlt eseményeit, és csak azokat a kapcsolatokat tartsd meg, melyek minden esetben a te javadat szolgálják. Ha bármely baráti szállal összefüggésben egyértelmű a kétely, s inkább csak vitt, mint adott, azt inkább zárd le, ahol viszont teljes a bizalom és az elköteleződés, azt mélyítsd el. Ideje, hogy különbséget tégy a felszínesség és a mélység közt! Ez munkádra is igaz, sőt, családi kötelékidre is!

Nyilas

A hét leterhelőbb részében felmerült kérdések a hétvégén is foglalkoztatnak, és keresed ezekre rendületlenül a válaszokat. Talán jó lenne, ha igyekeznél ezeket mellőzni, s önmagaddal, családoddal, barátaiddal törődnél. Többször megeshet, hogy messzire kalandoznak a gondolataid, szárnyal a fantáziád, s ez jó! Azért persze nem árt, ha odafigyelsz szeretteidre is, hisz, ha feltűnik nekik, hogy csak testben vagy jelen, nemtetszésüket fejezhetik ki. Legyen helyén a szíved, ráérsz szakmai témákkal foglalkozni a hosszú hétvége után. Tanuld meg, hogy mindent a maga idejében kell csinálni!

Bak

Ezen a hosszú hétvégén nagyon békés és kiegyensúlyozott leszel, még a megszokottól is tudatosabban kezdesz gondolkodni, tervezni. Sokak szemében ez akár már lehangolónak vagy épp pesszimizmusnak tűnhet. Keresed a hibákat, a buktatókat napi feladataid közt, s nem akarod elhinni, hogy komoly áttörést tudsz elérni valamiben, pozitív kimenetellel. Ám ez nem pesszimizmus, hanem egy adott dolog több oldalról való megközelítése, s épp ez hozhat ezen a hétvégén remek eredményeket neked. Képes vagy bármire, csupán nem szabad hagynod, hogy a környezetedben felbukkanó irigyek, piszkálódó emberek bármiről lebeszéljenek.

Vízöntő

Tennivalók sokasága tolakszik az ajtód előtt, s mind abban bízik... vele kezded a sort. Tényleg ezek a kötelezettségek fontosak a hosszú hétvégén? Természetesen rajtad múlik, hogy otthon vagy házon kívül töltöd-e az idődet, egy biztos, nem lesz okod panaszra, nagyszerű élményekből akad bőven. Ha kényszert érzel arra, hogy a négy fal közt tüsténkedj, rendben, de ez ne vegye el az időd jelentős részét, a rutinfeladatok mellett szánj időt a tartalmas kikapcsolódásra, bulizásra, mély beszélgetésekre is, nem kell csak takarítással, lomtalanítással, vagy épp tanulással töltened ezt a hosszú hétvégét.

Halak

Szombaton délelőtt bonyolult élethelyzetbe keveredsz, azt tapasztalhatod, hogy valaki sarokba akar szorítani téged, csupán azért, hogy a saját akaratát, erejét és látszólagos igazságát fitogtathassa. Szerencsére résen leszel, s vita nélkül fogod tudni lerendezni ezt a kellemetlen helyzetet, majd az ezt követő hosszú hétvége olyannyira remekül telik, hogy ezt a kis affért gyorsan el is felejted. Bármi adódjék, nagyon helyén lesz az eszed, s mindent megoldasz gyorsan. Vasárnap akadnak majd olyanok, akik szeretnének hozzád közelebb kerülni, megismerni, légy nyitott erre, még akár egy új barátság, vagy üzleti kötelék is kialakulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.