Katalin hercegné először hagyta el otthonát az operációja óta

Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein -
gyógyulás katalin hercegné hasi műtét utazás
Január közepén adott ki közleményt a Kensington-palota arról, hogy Katalin hercegné előre eltervezett, komoly hasi műtéten esett át. Bővebb felvilágosítást nem adtak, annyit lehetett csak tudni, hogy 10-14 napig marad kórházban, és a hercegné nem daganatos betegséggel küzd. A kórházból Katalin Windsorba ment, ott lábadozott, most azonban elutazott.

Katalin hercegné január végén hagyta el a kórházat a hasi műtétje után, sajtóinformációk szerint a Windsorban található otthonukban lábadozott tovább. A palota még korábban közölte, hogy a hercegné egy időre visszavonul, nem vállal nyilvános megjelenéseket, és férje, a leendő király is kevesebbet dolgozik, hogy segítsen feleségének a gyerekek ellátásában. Úgy tűnik a hercegné felépülése a tervek szerint halad, és jobban van, ugyanis elhagyta Windsort a gyerekekkel együtt - írja a The Sun. A lap úgy tudja, Norfolkba utaztak.

A hercegné gyógyulása nagyon jól halad. Vágyott már egy kis környezetváltozásra, ezért Norfolkba mentek. Itt is tud pihenni és egy kicsit dolgozni, Vilmos pedig elvan a gyerekekkel

- mondta a család közeli ismerőse.

Feltehetően azért utazott a hercegi család Norfolkba, hogy közel legyenek Károly királyhoz, aki jelenleg Sandringhamban tartózkodik a feleségével, itt pihen a daganatos betegsége miatti első kezelése után.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.