Meghalt Geszti Péter édesanyja, Márta néni

Geszti Péter interjú Jankovics Marcinak 2016 február 1-én
Origo/Szabó Gábor -
gyász Geszti Péter
Az MeRTon-díjas zenész a közösségi médiában osztotta meg gyászát.


„Szomorú szívvel írom le, hogy Márti, Mártuska, Márta, Mama, Márta néni néven szólított édesanyám váratlanul befejezte földi pályafutását. Nehéz és küzdelmes élete volt, de nagy adománya, a humorérzéke az út végén sem hagyta cserben, és az élet iránti rajongás akkor sem halkult el benne, amikor már nem élhetett teljes életet. Segítette őt a tudat, hogy nemcsak a családja szerette, de tízezrek zárták szívükbe távolról, láthatatlanul. Tudom, hogy nem halunk meg addig, amíg emlékeznek ránk, és tudják a nevünket. Biztos vagyok benne, hogy a Mama még hosszú évtizedekig él majd sokunk emlékezetében” - írta Geszti a Facebook-oldalán. 

Geszti Péter édesanyja, Márta néni - aki 2018-ban vonult vissza - több rádióműsorban szerepelt, a hallgatók imádták szókimondó stílusát.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.