Vilmos herceg és Katalin hercegné jövőjét is megjósolta a mesterséges intelligencia

Katalin hercegné, Vilmos herceg
princeandprincessofwales/Instagram -
királyi család mesterséges intelliencia katalin hercegné Vilmos herceg jövő
Mi történik 30 év múlva a királyi családban? Ezt próbálták megjósoltatni a mesterséges intelligencia segítségével: az elképzelés szerint Katalin méltóságteljes anyakirálynő lesz, míg Vilmos váratlan döntést hoz.

A mesterséges intelligencia segítségével próbálták elképzelni a brit királyi család jövőjét: a spekulációk szerint sok fordulatra számíthatunk a következő évtizedekben. Katalin, Vilmos és Harry sorsa is érdekesen alakul a jóslat alapján...

Katalin hercegné
Katalin hercegnét anyakirálynéként képzelték el
Forrás:  Getty Images

Katalin hercegnét 2054-ben méltóságteljesen megöregedett anyakirálynéként képzelték el, természetesen Vilmossal az oldalán, aki nem mindenben követi majd a néhai királynő, II. Erzsébet szokásait. 

Katalin, Vilmos, gyerekek
Vilmos herceg nem marad a haláláig király
Forrás: AFP/Handout

A spekuláció szerint Vilmos herceg király lesz, de nem a haláláig. Úgy dönt, nem várakoztatja meg legidősebb fiát, 2049-ben inkább lemond a trónról, hogy utat engedjen Györgynek.

Ráadásul úgy képzelik, hogy az Egyesült Királyság különálló nemzetekre szakad majd.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.