Halász Judit megküzdött a mellrákkal, amit egy májbetegség követett

diagnózis mellrák orvos májbetegség rák Halász Judit gyógyulás kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig nem beszélt róla, de ma már a kamerák előtt is elmondja Halász Judit: megküzdött a mellrákkal. Ezt egy májbetegség követte, melyet szintén sikerült átvészelnie. Most gyógyulásáról mesélt. 

„Azt hittem, hogy 21. század nem akar engem befogadni. Volt egy melldaganatom, és sokáig nem is akartam róla beszélni” – mondta a Mokka stábjának Halász Judit színésznő. Hozzátette: most már azért beszél róla, mert szeretné felhívni a nők figyelmét a szűrések fontosságára.

A kemoterápiától rosszullétek kínozták, félt attól, hogy mi lesz vele. „Kétségbeesés volt bennem, ijedtség volt bennem. Azt hittem, hogy ez egy halálos betegség” – emlékezett vissza a színésznő, aki dalaival ma már a gyerekek kedvence. A mellrákot egy májbetegség követte. Kezdetben nem voltak fájdalmai, ám egy síeléskor ez megváltozott.

„Következő nap már olyan gyenge voltam, hogy alig tudtam a lábamra állni” – fogalmazott Halász Judit. Egy időre lemondta a munkáit, három év alatt gyógyult fel. „Hinni kell abban, hogy túl lehet tenni magát az embernek ezen, hogy meg lehet gyógyulni, csak hinni kell valamiben, valakiben” – szögezte le a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.