Kiújultak Benke Laci bácsi veseproblémái

Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája -
vesebetegség szakács Benke László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavalyi fertőző gyulladásos betegsége után újra orvosi kezelés alatt áll a népszerű szakács. Emlékezetes, az ország szakácsa egy évvel ezelőtt súlyos depresszióba esett az őt ért támadások miatt, és a sok stressz bizony a testén is nyomott hagyott. Benke Laci bácsi akkor került kórházba, amikor többen támadni kezdték a munkásságát, kritizálták a receptjeit, a főztjét. Schobert Norbi akkor Laci bácsi védelmére kelt, még a konyhafőnök zsűrijével, Fördős Zével is összebalhézott barátja miatt.

Aggódhatnak Benke Laci bácsi rajongói, az egyik legnépszerűbb magyar szakácsot ugyanis veseproblémákkal kezelik - írja a Bors.

"Ma is pont orvosnál voltam, mostanában újra veseproblémáim vannak. Rendszeresen kezelésekre kell járnom, illetve kontrollra, csakúgy, mint tavaly a fertőző gyulladásos betegségemmel, ami szintén érintette a vesémet. Szerencsére, ha nem is fényesen, de jól vagyok, itt a hetedik X környékén már mindig jön valami" - nyilatkozta.

Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.