Kikéri magának a tűsarkú cipőt - Ilyen cipőben hódít a szép színésznő!

kampány szűrés egészség cipő Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Országos program indul, hogy feltérképezze, milyen lábbeliket hordanak a magyarok, és vajon mennyire számít a kényelem és az egészség a cipőválasztás során. A kampány szervezői egy országos szűrővizsgálatot is rendeznek, melyen részt vesz Koós Réka és Dékány Sarolta is.



A szépségért nem a cipőben kell szenvedni!





Koós Réka a szép, de kényelmes cipők mellett kampányol



Tipp! A nyár legtrendibb szandáljai képgalériánkban! Katt ide!






"Egyetlen szép dolog van rajtam, és az a lábam, amit az édesanyámtól örököltem. Ezért könnyen megengedhetem magamnak, hogy ahogy az élet többi területén, úgy a cipőválasztásban is a kényelmet részesítsem előnyben, amit ma már anyaként összeegyeztetek az egészségmegőrzéssel. Nem is tudom elképzelni, hogy órákig kibírjam azt a fájdalmat, amit egy kényelmetlen cipő okoz. Persze, egyáltalán nem kizárt az olyan lábbeli, ami kényelmes és csinos is, hiszen nem csak a tűsarkú körömcipők lehetnek mutatósak. A magas sarok nálam amúgy sem népszerű, mert nem szeretném növelni a magasságomat. Kikérem magamnak azt az igazságtalan feltételezést, miszerint csak tűsarkú cipőben lehetünk csinosak és nőiesek. Egészséges cipőben is lehet hódítani! Nekem erre bizonyítékaim vannak!"

Hamupipőke körút

A szervezett szűrőprogram keretében Koós Réka és Dékány Sarolta az ország nagyobb és kisebb városaiban tűnik fel egy utazó szűrőállomással és szakemberekkel. A meghirdetett programokon az oda látogatók lábát talpnyomásmérővel szűrik és a helyszínen pár perc alatt kiderül, kit szorít az üvegcipő.

Tipp! Újra divat a zselécipő! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.