Három magzatot is elvesztett Köllő Babett: szeretne még gyereket

Köllő Babett vetélés gyerek magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig nem tudott beszélni magzatai elvesztéséről Köllő Babett.

Köllő Babett három magzatot is elveszített, ami annyira fájdalmas volt számára, hogy évekig képtelen volt beszélni ezekről a tragédiákról. Lánya természetesen kárpótolja őt, és szeretne is még gyermeket a színésznő.

Köllő Babett három magzatot is elvesztett Fotó: Polyák Attila - Origo

2014-ben ikrekkel lett várandós Babett, de a 12. heti genetikai vizsgálaton kiderült, hogy a kicsiknek nem megfelelő a vérellátása. Ez nemcsak a magzatokra, de Babettre is veszélyes volt. Az orvos terhességmegszakítást javasolt, de még ezelőtt elvetélt a színésznő, aki Milla lányával való terhessége során is hasonló dolgokon ment keresztül.

Szerencsére a férjem, András végig mellettem volt, segített abba, hogy ne rokkanjak bele a gondolataimba”

BorsnakPont a minap beszélgettünk Millával, és ő kerek perec kijelentette, hogy szeretne még egy kistestvért. András szintén nyitott lenne rá. Még egy-két évem van erre, hogy kitaláljam, addig viszont gőzerővel dübörög a színház” –

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.