Meghan hercegné luxuskörülmények között hozta világra gyermekét – fotók

luxus Meghan Markle Meghan hercegné szülés kórház Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húszezer fontot, azaz több mitn 7 és fél millió forintot fizetett Harry herceg és Meghan hercegné azért, hogy a legnyugodtabb és legkényelmesebb környezetben születhessen meg a gyermekük. Íme a fotók arról, hol jött világ az újabb hercegi csemete. 

Négy gyermekéből kettőt Victoria Beckham is abban a kórházban hozott világra, ahol Meghan hercegné adott életet hétfőn kora reggel első gyermekének. De a The Portland Hospitalban születtek Jamie Oliver gyermekei is.

Ilyen szobák várják a leendő édesanyákat Forrás: The Portland Hospital

Számos ismert ember, sőt királyi fenség is érkezett már szülni a nem mindennapi körülmények közé. A Mirror úgy tudja, hogy a hercegi pár 20 ezer fontot, azaz több mint 7 és fél millió forintot fizetett a szolgáltatásokért.

Finom falatok várják a családokat Forrás: BBC

Az ízlésesen berendezett szobákhoz egy kis nappali is tartozik, amelyben hűtőszekrény és pezsgő is található. Az édesanya arra is lehetőséget kap, hogy orvost válasszon. A kórház igazgatónője azt mondja, hogy további szobákat is bérelhetnek a családok, az ott töltött napok után pedig az édesanya felkészülten távozhat otthonába gyermekével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.