4 csillagjegy, akik a halált választanák bocsánatkérés helyett

bocsánatkérés, elnézés, beismerés, horoszkóp
Shutterstock - Dean Drobot
horoszkóp beismerés csillagjegy bocsánatkérés
Fredrik Backman svéd író (Az ember, akit Ovénak hívnak) szerint „nehéz beismerni, hogy az embernek nincs igaza, különösen akkor, ha nagyon hosszú ideig tévedett". Mindenki került már olyan helyzetbe, amit egy bocsánatkérés megoldhatott volna. Egyesek könnyen kérnek elnézést, mások pedig inkább meghalnának, mint hogy elismerjék, hibáztak. Utóbbi különösen igaz négy csillagjegy szülötteire.

Kos (március 21. - április 19.)

A Kos irányító és kezdeményező személyiségük miatt a hibáikat nehezen ismerik el. Számukra a bocsánatkérés egyenlő a gyengeséggel. A jegy szülötti rendkívül makacsok, és ha konfrontálódniuk kell, inkább a saját igazukat hajtogatják, mintsem elnézést kérjenek. Az világukban elnézést kérni annyit jelent, mint elveszteni a pozíciót, ezt pedig nem engedhetik meg maguknak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Az Oroszlán az állatöv királya, a jegy szülöttei rendkívül büszkék. Nagyon nehezen ismerik el, ha hibáztak, a bocsánatkérés feléjük rendkívül ritka esemény. Szeretik a vezetői szerepeket, és úgy érzik, hogy a bocsánatkérés rombolja a tekintélyüket. Ha mégis rászánják magukat, és beismerik, hogy tévedtek, azt csak nagyon felszínesen teszik, mert mindenképpen meg akarják őrizni a méltóságukat.

Skorpió (október 23. - november 21.)

A Skorpiók gyakran magukba fojtják érzelmeiket, a konfliktusok során sem szívesen mutatják ki gyengeségüket. A bocsánatkérés számukra a sebezhetőség egy formája, ők pedig inkább erősnek akarnak látszani. Esetükben egy-egy beismerés a múlt sebeit hozhatja felszínre, ez pedig számukra elviselhetetlen.

Bak (december 22. - január 19.)

A Bakok rendkívül céltudatosak és kitartóak. A siker élteti őket, és ezért hajlamosak elfojtani minden olyan érzést vagy tettet, ami akadályozhatja őket. A bocsánatkérés a Bakok számára a sikertelenség jele. Mindent megtesznek azért, hogy elérjék, amit akarnak, a hibáikat ezért gyakran igazolják, nem pedig elismerik.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.