Jamie Foxx lánya elárulta, milyen állapotban van jelenleg az édesapja

Forrás: AFP/Michael Tran -
betegség Corinne Foxx egészségi állapot kórház Jamie Foxx Shazam
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónap telt el azóta, hogy Jamie Foxx kórházba került, azóta rengeteg valós és valótlan információ, találgatás hangzott el az amerikai sajtóban. Ezeknek a végére tett most pontot lánya, Corinne Foxx. 

Corinne azért döntött úgy, hogy a social mediában tájékoztatja az embereket apja egészségi állapotáról, mert a Radar nevű amerikai portálon azt írták: „Jamie Foxx családja a legrosszabbra készül".

Jamie Foxx, lánya Corinne Foxx Forrás: AFP/Michael Tran

A hasonló valótlan állítások és rémhírek elejét akarta venni a színész lánya azzal, hogy pénteken (május 12-én) Instagram-srotyban elárulta, hogy a színész hetek óta otthon van.

„Szomorú látni, ahogy megvadul a média. Apám hetekkel ezelőtt kijött a kórházból, otthon lábadozik. Tegnap még pickleballozott is! Köszönöm mindenkinek az imát és a támogatást!" - írta Corinne, aki azt nem árulta el, miért volt kórházban Jamie Foxx - írja az Independent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.