Kiderült: méregdrága helyen romantikázik Berki Mazsi és új szerelme, Zoltán

párkapcsolat Maldív-szigetek Berki Mazsi nyaralás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi és új szerelme ismét elutaztak nyaralni, ezúttal a Maldív-szigetek felé vették az irányt.

Berki Krisztián özvegye idén már a második luxusnyaralására utazott kedvesével, Zoltánnal. Bár több fotót is posztolt az utazásról, azt eddig nem lehetett tudni, hova ruccantak ki.

Mazsi és Zoltán egyre bátrabban vállalják fel kapcsolatukat. Korábban egy budapesti bevásárlóközpont ételudvarában szúrták ki őket, emellett a zanzibári nyaralásukon is kiszúrta őket egy turista. Legutóbb pedig arról szóltak a hírek, hogy február 8-án, a Dohába tartó járaton rengeteg alkoholt fogyasztott a társaság, amellyel utaztak, ezzel felháborítva a többi utast.

A Bors most kiderítette, hogy Mazsi és Zoltán ezúttal a Maldív-szigetekre utazott, és egy olyan luxusvillában szálltak meg, ami éjszakánként közel 400 ezer forintba kerül. Mivel már közel két hete kint tartózkodnak a mesés szigeten, csupán a szállásuk 5 millió forintba kerülhet.

A szállodakomplexum 10 étteremmel, számtalan sportolási lehetőséggel, főzőtanfolyammal és egy tengerbiológiai központtal is várja a vendégeit. A tengerre épült villákban pedig saját medence és terasz is van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.