2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Andy Vajna újabb jelet küldött a túlvilágról Timinek, fotó is készült róla

Vajna Timi mindenszentek fotó halottak napja Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi meglátogatta Andy sírját, az elhunyt férfi pedig a túlvilágról üzent neki.

A halottak napjához közeledve mindenki sokat gondol elhunyt szeretteire, mécsest gyújtva emlékezünk rájuk otthon és a temetőkben. Így tesznek az ismert emberek is. Andy Vajna özvegye, Timi Los Angelesig utazott leróni kegyeletét, a sikeres filmproducert ugyanis az Egyesült Államokban helyezték végső nyugalomra 2019-ben.

Andy Vajna és fia síremléke Fotó: Instagram/Vajna Timi

Timi a Pierce Brothers Westwood Village Memorial Parkban található sír mellől posztolt saját közösségi oldalára. Instagram sztoriban mutatta meg Andy sírját, akit a fotók tanúsága szerint tragikusan fiatalon elhunyt fia mellé temettek. Timi egy gyönyörű fehér csokrot helyezett Andy síremlékére, tavaly azonban valaki ellopta a virágokat.

Fotó: Instagram/Vajna Timi

Az örökösnőt idén egy különös meglepetés fogadta a temetőben. A virágcsokrából lehullott egy szív alakú szirom, ami Timi szerint jel Andytől. Az elhunyt filmproducer rövid időn belül másodjára lép kapcsolatba egykori feleségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.