"Nagy a korkülönbség az én javamra" - el akarja venni fiatal szerelmét a magyar rocksztár

Roy házasság Rocksztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évek óta alkot egy párt Roy fiatal szerelmével, és úgy döntöttek, megpecsételik kapcsolatukat: házasságra készülnek. 

A Roy és Ádám együttesből ismert zenész már hosszú ideje alkot egy párt szerelmével, Annával, akivel saját bevallása szerint sorszerű volt a találkozásuk.

"A találkozás sorsszerű volt, mert Abonyban egy koncert után ismerkedtünk meg. Beszélgettünk mindenféléről, de ekkor még nem történt semmi kettőnk között. Jóval később viszont Szolnokon egy zenei táborban újra egymásba botlottunk, és innentől kezdve számítunk mi ketten egy párnak" - mondta a Borsnak Roy. A pár már el is jegyezte egymást, habár nem volt hagyományosnak nevezhető lánykérés, csupán megbeszélték, hogy szeretnék így megpecsételni a szerelmüket.

Természetesen a családalapításon is gondolkoznak. "Bár viszonylag nagy a korkülönbség az én javamra, és nekem már van gyermekem, így nem sürgős a dolog, az élet majd hozza magával ezt is" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.