Hujber Ferit az apósa eltiltaná a gyerekektől

Forrás: RTL Sajtóklub -
Hujber Ferenc drogfogyasztás család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri körül egyre csak durvul a helyzet. Már a közvetlen környezete sem nézi jó szemmel amit csinál. 

Az első bizarr esemény az volt, mikor egy tévés interjúban sorra akasztotta ki a műsorvezetőket a viselkedésével. Beszámíthatatlannak tűnt, és furcsaságokat beszélt Jézusról, vallásról, földanyákról. Ezt követően pedig kirobbant a másik botrány is, kábítószerfogyasztás miatt.

Hujber Feri körül egyre csak gyűlnek a viharfelhők Forrás: RTL Sajtóklub

A színész nem tagadja, hogy marihuánát tart otthon, sőt, büszkén tett közzé posztot a közösségi oldalán azzal kapcsolatban, hogy ő minden nap szokott szívni is belőle. Arról is írt az oldalán, hogy mekkora összeggel büntették meg, ám ő ezt nem szándékozik kifizetni.

Sokan csak csendben nézik az eseményeket, de Hujber apósa azonban nem tudja szó nélkül hagyni:

„Felháborító, nem való, a gyerekek közelébe sem engedném" - írja egy ismerős Cintia édesapjának közösségi oldalán, mire az após azonnal reagált:

"A magyar jog szerint nem lehet eltiltani még így sem..." - írta meg a Ripost.

Hujber Feri állítólag már el is költözött otthonról

Hujber Ferenc körül egyre több a felfordulás, amit már a kívülállók is észrevesznek. A Mokkás kirohanása, a kényszerítés vádja és a drogbotrány után állítólag már el is költözött otthonából. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.