Hujber Feri állítólag már el is költözött otthonról

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferenc körül egyre több a felfordulás, amit már a kívülállók is észrevesznek. A Mokkás kirohanása, a kényszerítés vádja és a drogbotrány után állítólag már el is költözött otthonából.

Hujber Ferenc körül nincs éppen nyugalom, folyamatosan a színészről szólnak a hírek és nem ok nélkül. Feri ugyanis egyre nagyobb bajban van, örülhet, ha nem lesz belőle komolyabb ügy. A sor a színész Mokkás kirohanásával kezdődött, amikor összevissza beszélt arról, hogy Jézus valójában csak egy színész volt.

Hujber Feri elköltözött otthonról Forrás: Facebook/Mokka

Később kiderült, hogy a családnál már a gyámügy is vizsgálódik, Feri ellen pedig nyomozás indult kényszerítés bűntettének gyanújával. Utóbbit azonban meg fogja úszni a színész, ugyanis a feljelentő visszavonta vallomását, de ettől mégnem lélegezhet fel teljesen: nemrég ugyanis drogot találtak nála egy házkutatás során. A sok probléma természetesen a családi életükre is hatással volt, amit korábban sem nevezhettek idillinek. Úgy tűnik azonban, hogy ezekkel az eseményekkel végleg betelt a pohár.

Állítólag a színész már el is költözött otthonról

- írja a Story. "Egy ideje már az egyik barátjánál lakik. Otthagyta a szentendrei otthonát, a feleségét, a kisfiát, a kislányát, (...) Nem tudom, mi lesz ennek a vége, de félek, hogy nincs visszaút. Korábban többször is próbáltunk beszélni vele, de nem hat rá sem a szép, sem a durva szó. Megy a saját feje után" - mondta a magazinnak egy ismerős, aki azt is elárulta, hogy Feri most az egyik barátjánál húzza meg magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.