Visszatér Londonba Harry herceg: nyomós oka van a látogatásnak

Harry herceg
Shutterstock -
Sussex hercege várhatóan szerdán érkezik az Egyesült Királyságba.

Bár azt nem tudni, hogy a Buckingham-palotába is ellátogat-e, az biztos, hogy Harry herceg visszatér Londonba egy hálaadó istentiszteletre, amelyet május 8-án tartanak a Szent Pál-székesegyházban, az általa 2014-ben alapított Invictus Games 10. évfordulója alkalmából. Az Invictus Games – ahol katonák és veteránok mérkőznek meg egymással különféle sportágakban – május 8-án ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. 

Az Invictus Games hivatalos Instagram-fiókja által megosztott bejegyzésben a következő nyilatkozat olvasható: „Az Invictus Games Alapítvány május 8-án a Szent Pál-székesegyházban hálaadás istentiszteletével ünnepli az életek megváltoztatásának 10 évét. Ebből az alkalomból csatlakozik hozzánk védnökünk, Harry herceg, Sussex hercege, Damian Lewis színész és az Invictus Közösség más tagjai.” 

A közelgő látogatás lesz az első alkalom, hogy Harry az Egyesült Királyságba utazik, mióta meglátogatta édesapját Károly királyt a rákdiagnózisa hírére. Az út kevesebb, mint 24 órával azután történt, hogy a Buckingham-palota bejelentette a király egészségi állapotát . A 39 éves kétgyermekes apa ekkor a londoni Clarence House-ba érkezett, ahol körülbelül 45 percet töltött apjával, mielőtt a király helikopterrel Sandringhambe utazott. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.