Bővül Angelina Jolie és Brad Pitt családja?

Forrás: Instagram/Brangelinanews -
Brad Pitt adoptálás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már többször is felröppentek olyan hírek, hogy a sztárpár ismét örökbefogadna egy kicsit, ám úgy tűnik, hogy most tényleg komolyan gondolják, hogy szeretnének egy hetedik gyermeket is.

A sajtó folyamatosan Brad Pitt és Angelina Jolie házasságát boncolgatja. Sokak szerint ugyanis a hivatalos papír csak rontott a kapcsolatukon, és persze a színésznő fogyása is alapot adott a rosszízű pletykáknak.

Forrás: Instagram/Brangelinanews

Szerencsére most egy jó hírrel is szolgálhatunk, ugyanis a pár egyik ismerőse szerint rendezték a problémáikat, és már egyáltalán nem szeretnének elválni. Az In Touch magazin forrása azt is elárulta, hogy

szeretnének még egy gyermeket adoptálni.

Forrás: Northfoto

Angelina és Brad egyébként már 4 gyereket fogadott örökbe, emellett pedig két sajátjuk is született, de továbbra is segíteni szeretnének a nehéz sorsú családoknak. Az ismerős szerint a sztárpár egy nagyobb, 10 éves gyereket adoptálna, hogy ne legyen olyan nagy a korkülönbség a többiekhez képest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.