Napi horoszkóp 2024. május 5.: most garantáltak a megható pillanatok

horoszkóp, március, tavasz, boldog nő
Thinkstock -
A Kosok hangulatát alaposan feltüzeli a Hold és a Mars, a Bikák pedig ellenállással találkozhatnak egy ügyben. Íme a napi horoszkóp vasárnapra.

A napi horoszkóp szerint az Oroszlánok kulcsszava legyen ma a türelem, a Szüzeknek pedig választaniuk kell egy igen ígéretes lehetőség és a megszokott napi rutin között.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap a Hold már a Kos jelébe lép, ahol már a Mars is tartózkodik. Ez alaposan feltüzeli a hangulatot. Olyan vehemenciával veted bele magad mindenbe, ami külső szemlélőnek picit sok is lehet. Kerüld a nagy teátrális jeleneteket, túlzásokat! Az Anyák napjáról viszont ne feledkezz meg!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap, teljesen meglepő módon ellenállással találkozhatsz egy ügyben, de hogy megértsd, mi van e mögött, érdemes megfejtened, mi mozgatja az illetőt, akivel szembekerültél. Az okokat megértve pedig hozzá igazíthatod a stratégiádat is.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap légy kedves, együttműködő és mutasd ki az érzelmeidet a környezeted felé. Néha ugyanis egy egyszerű gesztus, néhány szó többet ér mindennél. Szinte gyógyító erővel hat. Ha így teszel, meg fogsz lepődni, milyen sok embernek van körülötted erre szüksége.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap, Anyák napján remélhetőleg lesz alkalom családi köszöntésre. Neked nagyon fontosak a hagyományok, de még annál is fontosabbak az érzelmi szálak, kapcsolódások. Ha te magad is anyuka vagy, akkor most garantáltak a megható pillanatok - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.