Eltűnt otthonából egy 85 éves néni, egyedül valószínűleg nem talál haza

Forrás: Shutterstock -
idős nő rendőrség eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 85 éves nőt a budapesti rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Bata Istvánné ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint az idős nő 2023. április 25-én a XVIII. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik. Előfordulhat, hogy egyedül nem talál haza - írja a Police.hu.

Bata Istvánné körülbelül 157 centiméter magas, átlagos alkatú, fekete haja vállig ér, szeme barna, arca ovális, rajta három anyajegy látható. Eltűnésekor karika fülbevalót és nyakláncot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fenti személy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.