Brutális: Orvosnak adta ki magát egy villanyszerelő: a konyhaasztalán kasztrált férfiakat

Forrás: gokvi.hu -
gyilkos Németország álorvos kasztrálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német villanyszerelő orvosnak adta ki magát és saját otthonában a konyhaasztalán kasztrált férfiakat. Közülük az egyik életét vesztette a beavatkozás után, akinek a holttestét a rendőrség egy kartondobozban találta meg három héttel később, egy házkutatás során.

A 66 éves német férfi hatalmas adósságban úszott a felesége halála után, ezért, hogy rendezze a tartozásait, 2018-ban regisztrált egy online oldalra, ahol szadomazo szexuális szolgáltatásokat hirdettek.

Megtudta, hogy férfiak nagyon sok pénzt hajlandóak kifizetni különböző szexuális játékokért. Ezt követően úgy alakult, hogy a saját otthonában a konyhaasztalán kezdett el férfiakat kasztrálni. Az áldozatoknak azt mondta: papírja van róla, hogy egészségügyi szakember.

Orvosnak adta ki magát egy német villanyszerelő, majd több férfit is kasztrált a konyhaasztalán (A kép illusztráció) Forrás: gokvi.hu

A férfi 2018 júliusa és 2020 márciusa között nyolc férfit kasztrált a konyhaasztalon. A beavatkozásért műtétenként 1200 eurót, átszámítva 400 ezer forintot kért. Az egyik páciens a műtét után elhunyt. Az áldozat holttestét egy kartondobozban találta meg a rendőrség három héttel később, egy házkutatás során.

A bíróságon a férfi azt vallotta, hogy az áldozatai kérték, hogy végezze el rajtuk a kasztrálást.

Az ügyészség emberöléssel, segítségnyújtás elmulasztásával és súlyos testi sértéssel vádolja a férfit - írja a Spiegel.

A tévében könyörögnek bocsánatért kasztrálásra ítélt pedofilok: "Szeretnék még élni" (18+)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.