Richard Gere elhagyja Hollywoodot: ide költözik a családjával

richard gere, alexajndra silva
Represented by ZUMA Press, Inc - ZUMAPRESS.com
költözés Alejandra Silva Spanyolorszrág Richard Gere
Richard Gere komoly döntésre szánta el magát: családjával elhagyja Amerikát és Spanyolországba költözik.

A Micsoda nő! sármos főhősébe nők milliói voltak szerelmesek a világ minden táján. Richard Gere-nek három gyermeke született, akik közül kettő az  elmúlt években látta meg a napvilágot. Szinte egy lépésre volt a hetedik X-től, amikor 2019 februárjában 34 évvel fiatalabb felesége, Alejandra Silva életet adott első közös babájuknak, Alexandernek. Egy évvel később, 2020 áprilisában pedig megérkezett második fiúgyermekük is.

City Harvest 40th Anniversary Gala
Richard Gere komoly döntésre szánta el magát: családjával elhagyja Amerikát és Spanyolországba költözik. Forrás: Getty Images

A színész és felesége egészen idáig New Yorkban élték a mindennapjaikat, ám nemrég komoly döntésre szánták el magukat: elhagyják Amerikát, Spanyolországba, Madridba költöznek. Gere nagyon várja a változást, izgatottan várja, mit tartogat számára az új időszak.

Számomra nagy kaland lesz Madridba menni, mert még soha nem éltem életvitelszerűen az Egyesült Államokon kívül.

 - nyilatkozta, majd hozzátette, hogy az egész család nagyon várja a változást.

"Alejandra számára csodálatos lesz, ha közelebb lehet a családjához, a barátaihoz, a kultúrához, amiben felnőtt. Nagyon nagylelkű volt, amikor hat évet adott nekem, hogy az én világomban élhessünk, úgyhogy úgy gondolom, az az igazságos, ha én is adok neki még legalább hat évet az övéből."

A színész számára nem lesz nehéz az átállás, mert imádja Spanyolországot.

Szeretem Spanyolországot, az életstílusuk lenyűgöz. Gyönyörű helyek, rendkívüli ételek, az emberek érzékenyek és nagylelkűek, keményen dolgoznak, de közben nem felejtik el élvezni az életet. Alig várom, hogy ennek én is a részese legyek. Az ételek rendkívüliek, az emberekből pedig érzékenység és nagylelkűség árad."

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.