Így néz ki bikiniben Berki Krisztián új barátnője, Katona Renáta

Katona Renáta párkapcsolat szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián a napokban vállalta fel új párkapcsolatát: hatalmas szerelemben él a Mazsival, azaz Katona Renátával. A csinos üzletasszonynak két jólmenő cukrászdája van, és nagyon csinos is.

Katona Renáta és Berki Krisztián már nem bújkálnak a nyilvánosság elől, mindketten aktívak a közösségi médiában, egymásról és magukról is sokat posztolnak. Ez persze Berkinél eddig így is volt, a csinos üzletasszonynak kellett felvennie a ritmust, ami sikerült is neki: az Instagramon már 14 ezren követik őt. Az első biknis fotóra is rábukkantunk a képek között, így szerencsére nem kellett nyárig várnunk, hogy megcsodáljuk Mazsi idomait.

Miss you Bondi ☀️

Katona Renáta (@mazsirenata) által megosztott bejegyzés,


A legfrissebb fotó alapján pedig bátran kijelenthetjük, hogy Reni és Berki kislánya, Nati remekül kijönnek egymással, mozizni is járnak. De mit szól ehhez Pamela?

Mozi járat

Katona Renáta (@mazsirenata) által megosztott bejegyzés,



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.