Bridgerton-körmök: ez a trend meghozza az étvágyat az új évadhoz

Bridgerton 3. évad
https://www.instagram.com/bridgertonnetflix/ -
manikűr Bridgerton sorozat Netflix A Bridgerton család
Alig várjuk, hogy elmerüljünk Penelope Featherington és Colin Bridgerton szerelmi drámájában, és ez bizony a manikűrünkre is hatással van. Megmutatjuk, hogyan készíthetsz magadnak Bridgerton-körmöket otthon.

Kevés sorozatot vártunk annyira, mint a Bridgerton harmadik évadát! A Bridgerton-érzés az életünk minden területére bekúszik, így a szépségápolásba is. Mutatunk egy  csodás körömlakk-trendet, mely a sorozat stílusát idézi, de a hétköznapokban is praktikus, minden alkalomra tökéletes választás.

Műjus 16-án jön  Bridgerton harmadik évadának első része.

Bridgerton-körmök: Penelope ihlette átlátszó, gyöngyház hatású manikűr

Penelope és Colin szerelmi történet dolgozza fel a 3. évad, ők kerülnek a középpontba. A Netflix által kiadott első fotókon is ők láthatók, melyeken a Featherington nővérek legfiatalabbja enyhén csillogó, gyöngyházfényű körömlakkot visel, ami egyszerre finom és elegáns. Ez a manikűr tökéletes mindenkinek, aki szereti a minimalista, mégis elegáns megjelenést. Mindössze egy alaplakkra, egy krémfehér vagy testszínű gyöngyház körömlakkra és egy fedőlakkra lesz szükség.

Így készítsd a Bridgerton-körmöket otthon

A gyöngyház hatású, átlátszó körmöket néhány lépésben elkészítheted, szalonba sem kell elmenned. Ha mégis körmöshöz mennél, vigyél magaddal inspirációs képeket. 

1. Először reszeld formára a körmeidet rövid ovális vagy szögletes formájúra, ezek a legjobban ehhez az elegáns trendhez.

2. Vigyél fel egy alaplakkot, ez védi a körmöt, és megkönnyíti a csillámos részecskék eltávolítását.

3. Vidd fel a gyöngyház lakkot, de csak egy rétegben, hogy hatás visszafogott és elegáns legyen.

4. Zárd le az egészet egy fedőlakkal, és kész a Bridgerton-köröm.

1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.