Hatalmas ingyenes show zárja a nyári vizes világbajnokságokat

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
FINA2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vizes világbajnokságot követő masters vb is hamarosan véget ér. A nyári vízi sportok búcsúztatására most egy hatalmas ingyenes show-t szerveznek lézershow-val és koncertekkel.

Hamarosan véget ér a minden idők legjobb vizes világbajnokságát követő 17. FINA Masters Világbajnokság is. A masters vb-re közel 10 ezer amatőr és élsporttól visszavonult sportoló érkezett Magyarországra, hogy versenyezzenek. A masters világbajnokság idején a lelátók és a szurkolói zónák újra megteltek élettel és szurkolókkal. A nagyszerű eseményt pedig méltóképpen búcsúztatják el a hétvégén.

100+ férfi szinkron 3 méteres műugrás a FINA Masters VB-n 2017 augusztus 12-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

A masters világbajnokság záróünnepsége augusztus 20-án 19 órakor kezdődik a Margitszigeti szurkolói zóna színpadán.

A kivetítőkön felidézik a masters világbajnokság legjobb pillanatait, majd parádés hangulatú koncertekkel búcsúztatják a sporteseményt. A szurkolói zóna színpadán nyolc órától a Talamba ütős együttes ad élő koncertet, majd azt estét a Garamy Funky Staff koncertje zárja. Az est műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz. A koncertek után látványos lézershow is lesz.

A programok azonban 21 órakor véget érnek, mivel akkor már elkezdődik az augusztus 20-ai nemzeti ünnep alkalmából megtartott tradicionális tűzijáték. A tűzijátékot egyébként a szurkolói zóna óriáskivetítőjén keresztül is lehet nézni.

A 17. FINA Masters Világbajnokság záróeseményére mindenkit várnak, a legszebb pillanatok visszanézésére, és hogy ünnepeljék az elképesztő, emberfeletti teljesítményt nyújtó sportolókat, az újjászülető legendákat, az önkénteseket és a leglelkesebb szurkolókat.

Az esemény Facebookon itt érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.