Las Vegas-i lövöldözés Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Careyvel éppen élő adásban készített interjút a Good Morning Britain, amikor megérkeztek a Las Vegas-i tragédia hírei. Az énekesnő azonban mint ha mi sem történt volna, tovább pózolt. Követői kiakadtak és a Twitteren olvastak be neki. 

Mint ismeretes, a mészárlás során ötvenen meghaltak és több százan megsebesültek. A történtek megrendítették a világot, de nem Mariah Careyt, aki a tragédia idején éppen a karácsonyi műsoráról beszélt otthonában. Az énekesnő - bár kicsit sajnálkozott - az áldozatok miatt - tovább pózolt a kanapéján. Követői egy emberként akadtak ki: "Annyira hiú ez a nő, hogy még akkor sem vágná rendes pózba magát, mikor ilyen tragédiáról hall. Azt hiszed, ha fekszel, nem látjuk a hurkáid?", "Mariah Careynek mindegy, hány ember halt meg, a lényeg, hogy jól nézzen ki a műsorban... Szégyen!" - záporoztak a kommentek.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.