ByeAlex: "Snezinek semmi hallása nincsen"

X-Faktor Snezi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pumpedékből ismert Snezi ismét elfelejtette a szöveget, ahogy a mentorok elé állt. De ez volt a kisebb gond, ugyanis totálisan más hangnemben énekelt, amin csak pislogtak a mentorok.

"Azt sem tudom, hogy hol vagyok. Izgulok, és azt érzem, hogy elfelejtettem a szöveget. Nagyon remegek" - mondta a fellépése előtt Snezi, aki sárga ruhában, rettentően izgulva vonult a mentorok elé. Snezi szerette volna átadni az érzéseit mentorának, Puskás Petinek és a többieknek, ám valami nagyon félrement. "Ennek a lánynak semmi hallása nincsen. Nem is találja a hangnemet"- mondta ByeAlex és Radics Gigi. Snezi alakításán, az őt kísérő gitáros is csak pislogott. A lány egyébként csak annyit érzett, hogy elfelejtette a szöveget, azt alig vette észre, hogy hangban sem volt rendben. "Ez a lány egy másik dimenzióban énekelt, egy másik alapra" - viccelődött Alex.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.