Colin Firth a szexuális zaklatásról: "Tudtam, de semmit nem tettem"

Colin Firth metoo Harvey Weinstein Sophie Dix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Colin Firth angol színészről nem kevés közös fotó található az interneten, melyeken a szexuális zaklatással vádolt producer, Harvey Weinstein oldalán látható, hiszen többször is dolgoztak együtt. A színész a Guardian lapnak adott interjúban arról beszélt, hogy mennyire szégyelli, hogy tudott a producer egyik esetéről, mégis hallgatott.

Az Oscar-díjas brit színész 25 évvel ezelőtt játszott együtt Sophie Dix színésznővel, aki a napokban állt a nyilvánosság elé, és mesélt arról, hogyan zaklatta őt a producer korábban. Csakhogy Firth már majd 30 éve, a forgatások alatt megismerte a történetet. Dix ugyanis elmondta neki, hogy mit művelt vele Weinstein a hotelszobában.

Harvey Weinstein és Colin Firth 2011-ben Forrás: Getty Images for DGA/2011 Getty Images/Kevin Winter

– nyilatkozta Colin Firth.

A színésznő szerint Colin támogatóan közeledett felé, amikor 25 évvel ezelőtt megosztotta vele a szörnyűségeket, és örül, hogy most felszólalt Weinstein ellen.

Az összes cikk a témában:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.