Először beszélt magánéletéről a The Voice műsorvezetője

műsorvezető színész Szabó Kimmel Tamás magánélet bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Voice sármos műsorvezetője intim titkokat árult el a magánéletéről, és elmesélte, hogyan telnek a hétköznapjaik a barátnőjével - tudta meg a Life.hu.

Szabó Kimmel Tamás egy-két fröccs után felszabadultan beszélgetett D. Tóth Krisztával, akivel már gyermekkoruk óta ismerik egymást - tudta meg a Life.hu a DTK Show felvételén. Tamás azt is elárulta, hogy nem szeretné a magánéletét a nagy nyilvánosság elé tárni, egy-két titkot azonban elárult Krisztának a jó barátságukra való tekintettel.

Fotó: DTK Show
Fotó: DTK Show


"A barátnőm egy földön járó, racionális lány. Mivel én sokkal 'elszállósabb' vagyok, ő már sokszor rántott vissza földre, amiért hálás vagyok neki. A hétköznapokban szemérmes, visszahúzódó srácként élem az életem, de tisztában vagyok azzal, hogy most, hogy a The Voice műsorvezetője lettem, sokan lesznek majd kíváncsiak rám" - mondta el a színész-műsorvezető, aki tudatosan védeni szeretné magánéletét a kíváncsi tekintetektől.

"Nem tudom, hogy lehet-e készülni az ismertségre. A hétköznapokban otthonülő ember vagyok, és ez maximálisan jó is nekem. Sivár dolognak tartom, amikor a celebek bevonják az újságírókat a privát életükbe, én ebben nem kívánok részt venni. Teszem a dolgom és szeretném, ha arról írnának" - mesélte Tamás.
A színész az adás végén minden szemérmességét és gátlását ledobta, amikor színpadra állt a Mystery Gang zenekarral, amellyel igazi show-t csináltak a nézők és Kriszta legnagyobb örömére.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.