40 másodperc alatt omlott össze Komár László

halál Komár László válás rák (betegség) viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az volt az utolsó kívánsága Komár Lászlónak, hogy halála előtt, születésnapján még találkozhasson kislányával, Karolinával, de volt felesége ezt megtiltotta. Miután a haldokló énekes ezt megtudta, 40 másodperc alatt összeomlott a szervezete - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

Már napok óta érezte Komár László, hogy meg fog halni, épp ezért nagyon szeretett volna október 15-én, kislánya 8. születésnapján utoljára találkozni legkisebb gyermekével, de erre volt felesége már nem adott neki lehetőséget. Miután az énekes megtudta ezt, 40 másodpercre rá összeomlott a szervezete - tudta meg a Life.hu a Frizbi forgatásán.

www.komarlaszlo.hu
www.komarlaszlo.hu

Tudvalévő, hogy az énekes és volt felesége közt megromlott a viszony. Komár rettenetes küzdelmet folytatott, hogy egyáltalán láthassa gyermekét és ez valószínűleg a testét is megviselhette. Szervezetét nyirokmirigyrák pusztította, és a két hete kapott tüdőembólia felgyorsította a folyamatot.

Komár László már szombaton tudta, hogy hamarosan véget ér az élete, épp ezért hívta fel Hajdú Pétert. "Barátom, tiéd az utolsó keringőm" - mondta a nagybeteg énekes, mire a műsorvezető megkérdezte: "Ennyire nagy a baj?", "Igen, ennyire" - jött a válasz.

Hiába szeretett volna még egyszer utoljára elbúcsúzni szeretett közönségétől, Komár László szervezete annyira legyengült, hogy bármennyire vágyott rá, már nem volt képes interjút adni. Szerdán hajnalban, 6 órakor, felesége karjaiban halt meg.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.