"Mintha késsel hasogatnák a torkom" - betegség kínozta Zalatnay Saroltát

betegség Zalatnay Sarolta Zalatnay Cini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Saroltát ledöntötte a lábáról egy betegség: köhögőrohamokkal küzdött.

Zalatnay Saroltának nagyon fájt, hogy nem tudott elmenni Szakcsi Lakatos Béla temetésére, de annyira megbetegedett, hogy erre képtelen volt. Az énekesnő valószínűleg az egyik koncertjén kaphatott el valamit, nagy fájdalmai voltak.

Forrás: Facebook/Mokka

"Igazából múlt hét csütörtök óta otthon vagyok, legfeljebb a kertbe megyek ki egy picit, ha ennyire szép az idő. Már egy kicsit jobban vagyok, de megmondom őszintén, olyan volt, mintha késsel hasogatnák a torkom. Aludni se tudtam fekve, csak ülve, olyan köhögőrohamok kínoztak. Egy előadóművésznek természetesen ez különösen fájó, már alig várom, hogy visszatérjek a színpadra, nagyon nagy dobásokat tervezünk még ebben az évben. Ami nagyon jót tett a lelkemnek, hogy kaptam a Magneotontól az értesítést, hogy a DR BRS-sel közös dalom, a Várlak még átlépte az egymillió megtekintést" - árulta el a Ripostnak Cini.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.