Matthew Perry szelleme gyakran visszalátogat Courtney Coxhoz

Jóbarátok Matthew Perry Courtney Cox
Courteney Cox azt állítja, hogy a Jóbarátok néhai sztárja gyakran visszajár hozzá. Matthew Perry a túlvilágról is segíti a színésznőt.

Az 59 éves Courteney Cox a CBS Sunday Morning című műsorának adott interjúban arról mesélt, hogy Matthew Perry szelleme gyakran visszajár hozzá.

Matthew perry, courtney cox
Matthew Perry szelleme visszajár Courtney Coxhoz
Forrás: Getty Images

„Ő annyira vicces volt! Hatalmas volt a szíve, és ezzel meg kellett küzdenie" - mondta a színésznő. „Annyira hálás vagyok, hogy ennyi éven át ilyen szorosan együtt dolgozhattam vele. Nagyon sokszor meglátogat engem, ha hihetünk ilyesmiben."

Amikor a riporter a spiritualitásáról faggatta, a színésznő kifejtette, hogy úgy érzi, az elhunyt családtagok és barátok újra és újra megjelennek nála, hogy segítsék az életét.

"Szoktam beszélni az anyukámmal, az apukámmal és igen, Matthew-val is - úgy érzem, rengetegen vannak, akik vezetnek minket" - mondta Cox. "Érzem, igen, érzem, hogy Matthew velem van."

Matthew Perry játszotta Chandler Binget, Courtney Cox pedig Monica Geller szerepét alakította a Jóbarátok 10 évadában.

Matthew Perry halála

A Jóbarátok sztárja 54 éves korában, 2023. október 28-án halt meg tragikus hirtelenséggel. A színészre kaliforniai otthonában, a pezsgőfürdőjében találtak rá eszméletlenül. A boncolási jegyzőkönyvből kiderült, a színész ketamint fogyasztott és annak "akut hatása" miatt vesztette életét. Az erős nyugtatószerként használt ketamin és egy rövid hatású hallucinogén érzéstelenítő okozta, hogy a színész elvesztette eszméletét, és belefulladt a jakuzzijába. Perry testén tűnyomokat nem találtak. A tanúkihallgatásokból úgy tudni, ketamin-infúziós terápián vett részt depresszió és szorongás miatt, ám az orvosszakértők által a szervezetében talált ketamin az utolsó infúziót követően került a szervezetébe.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.