Balázs Pali most először mesélt súlyos sportsérüléséről

Forrás: Migleci Tanja -
Balázs Pali sérülés keresztszalag-szakadás foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Pali elárulta, hosszú ideig egy sportsérülés nehezítette a mindennapjait.

Balázs Pali most először beszélt arról, hogy tavaly nyáron foci közben sérülést szenvedett, a jobb térdében leszakadt a porc. Meg kellett műteni, és az operáció során kiderült, hogy a keresztszalagja is el van szakadva, így egy második operációra is sor került.

Balázs Pali nehéz időszakot hagyott a háta mögött Forrás: Migleci Tanja

Az orvosom azt mondta, legalább féléves pihenés következik. Három hét mankó, majd több hónap rehabilitáció. Kétségbeejtő szituáció volt, hiszen ott álltam a nagy zenei megújulásom munkálatainak kellős közepén, és még fellépéseket is le kellett mondanom. Emlékszem a kórházban töltött éjszakáimra, aludni sem tudtam, hanem hosszú éjeken át csak bámultam ki az ablakon. És ott, az égboltot figyelve döntöttem el egy éjszaka: csak azért is megmutatom, hogy képes leszek a lehető leggyorsabban visszatérni az életbe" – mesélte a Ripostnak.

Az énekesnek három hétig írták elő a mankó használatát, de ő már hat nap után eldobta őket, elment edzőterembe, és ma már sokkal jobban érzi magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.