Boldog akarsz lenni, vagy kielégült?

Forrás: Thinkstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak emberek, akik szeretnek kiborulni, és ha nem tehetik, azt gondolják, baj van, csupán azért, mert elfogadtak egy állapotot. A zavar és a boldogtalanság állapotát.

Ők inkább azzal foglalkoznak, hogy tiszta legyen a fal, mielőtt kikészülnek, és zaklatottan azt mondják, "Mindjárt falra mászok!", ahelyett, hogy maradnának a talajon.

Vannak emberek, akik szeretnek kiborulni, és ha nem tehetik, azt gondolják, baj van Forrás: Thinkstock

Így ne az anonim alkoholisták, elvált férfiak vagy nők klubjába kérd a felvételedet, hanem a boldog emberek közé, ugyanis ha azon ügyködsz, hogy megtanulj magányos lenni, a végén még összejön. Talán még kielégültnek is étezheted magad, de boldognak ritkábban.

Ezért ne szabadulni akarj valamitől, hanem inkább részese lenni valaminek. Ráadásul ne majd, hanem most. Hozd a jelenbe, hiszen az élettel a köldökzsinór a jelen pillanat!

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.