Müller Péter: "Amire vágysz, amit tervezel, és amit akarsz: most van!"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség tavasz erő Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 277. rész.

Amíg az ember fiatal, testében-lelkében, nem fél az újtól. Mert minden csak akkor él, ha képes megújulni, s nem fél a jelentől! A jelen mágikus idő! Minden, ami valaha volt, MOST van! Amire vágysz, amit tervezel, és amit akarsz: most van!

Minden csak akkor él, ha képes megújulni Forrás: Thinkstock

Most. Ma.

Vess le magadról minden múltbéli ártó igézetet! És ne feledd: mindennek, egy párkapcsolatnak, egy barátságnak, egy élethelyzetnek is szüksége van a szüntelen megújulásra. Fix vitorlákkal nem lehet hajózni, mert a szél sem fix!... Nyolcvanéves vagyok, tapasztalatból beszélek: amíg képes vagyok megújulni, nem vagyok öreg. S a megújulás titka, hogy miközben minden elmúlik, s újjászületik, mégis van valami, ami nem változik. Jól megöregedett emberek szemében van valami csillogás, ami már gyerekkorukban is benne volt. Csak a halállal tűnik el, tudod miért? Mert magukkal viszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.