Müller Péter: Nem tudjuk meddig tart a boldogság, mert olyankor megszűnik az idő

Forrás: Shutterstock/Maridav -
boldogság Müller Péter magazin heti útravaló
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől. 

A boldogság életünk igazi állapota. Azért élünk gyakran boldogtalanul, mert ez lelkünk legmélyén él, és nem férünk hozzá, A felszínen és a hétköznapokban zűrzavar van, szorongás, küzdelem és gond.

Onnan tudod, hogy így van, hogy ez szüntelenül hiányzik.

Általában villanásnyi, egy pillanatig, óráig vagy napig lehetünk boldogok Forrás: Shutterstock/Maridav

„Valami van, de nem az igazi!" –ahogy ezt egy bölcs bohóc mondta. Ez életünk során szinte mindig az alapélményünk. Általában villanásnyi, egy pillanatig, óráig vagy napig lehetünk boldogok. Nem tudjuk meddig tart, mert ilyenkor megszűnik az idő. Az idő mulandó, s ezért kellemes lehet, de boldog nem, mert abban a pillanatban, hogy az órádat nézed, vagy a naptári ügyeidet, már nem is lehetsz boldog.

Müller Péter korábban megjelent írásait itt olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.