Patkányroppantó cipőben, csöpp melltartóban ünnepelte születésnapját Dua Lipa

fotó ünnep Dua Lipa Instagram születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ jelenleg egyik legsikeresebb énekesnője pár hete hazánkban csapott gigantikus bulit. Dua Lipa volt ugyanis a Sziget Fesztivál egyik sztárvendége, aki a budapesti koncert után rövid szünetre vonult.

Érthető, hogy miért augusztus végére időzítette a turné szünetét, ugyanis most hétfőn, azaz 22-én ünnepelte születésnapját. A buli azonban nem áll meg, és egész héten partihangulatban lesz az énekesnő, erről árulkodik tegnapi bejegyzése, melyben extrém szerelésben fotóztatta magát. Dua Lipa egy hatalmas cipőben, valamint egy picike, csillogó kövekkel kirakott melltartóban látható bizarr pózokban.

A koszovói-albán származású énekesnőnek van is oka az örömre, ugyanis a pandémiás helyzet ellenére sikeres éveket zárt, és zenéit egymás után játszották a rádiók, és milliók hallgatják a különféle platformokon. Népszerűségét bizonyítja, hogy Ariana Grande mellett a nők közül neki van még hét olyan dala, amelyet 1 milliárdnál is többször meghallgattak a Spotify-on. Az egyik, a Don't Start Now pedig a 2 milliárdos határt ostromolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.