Liptai Claudia attól félt, hogy nem szereti majd ugyanúgy második gyermekét: videó

Forrás: tv2 -
Liptai Claudia várandós szeretet Appra magyar! gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia műsorában legutóbb arról kérdezte a nézőket, lehet-e ugyanúgy szeretni a második gyermeket, erről pedig ő is elmondta véleményét. Komoly kétségek gyötörték emiatt várandóssága alatt. 

Claudia nemcsak a nézőket és sztárvendégeit faggatja az Appra magyar!-ban, ő is elmondja őszintén a véleményét még akkor is, ha kínos, vagy érzékeny témát érintenek. Ilyenek pedig bőven akadnak a műsorban. Legutóbb a többi között például arról faggatták a többgyerekes szülőket, hogy az összes gyermeket ugyanannyira szeretik-e. Ezzel kapcsolatban a műsorvezető elmondta, benne milyen kérdések és kétségek fogalmazódtak meg, amikor várandós lett kisfiával.

Liptai Claudia elárulta, őt gyötörték kétségek a második várandóssága alatt Forrás: tv2

Én, amikor várandós lettem a gyermekemmel, a másodikkal, akkor arra gondoltam, hogy fogom-e tudni ugyanúgy szeretni.

"Na, tudtam mit kezdeni, mert konkrétan meg tudnám enni nap mint nap azt a kicsit, és néha borzalmas lelkiismeret-furdalásom van a nagynál, mert ugye egyszerűen ez nagyon nehéz"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.