Így köszöntötte 20 éves lányát Madonna: Ritkán látott családi fotó!

Lourdes Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madona elsőszülött gyermeke, Lourdes a napokban ünnepelte születésnapját. A jeles alkalomból megható fotóval köszöntötte őt világhírű édesanyja. 

Madonna családi élete nem a legfelhőtlenebb az utóbbi időben. Férjével való válása után ugyanis a fiával sem találta sokáig a közös hangot. Bár Roccóval mára rendeződött a viszonya, ő mégis az édesapját választotta, vele szeretne élni. Lánya volt az egyetlen, aki mindig kiállt a sztár mellett.

Nem is csoda, hogy ilyen megható fotót posztolt közösségi oldalán a díva. Gyönyörű gyerekkori fotóval köszöntötte fel lányát, aki október 14-én ünnepelte 20. születésnapját.

Happy Birthday to my Beautiful Princess. L.O.L.I.T.A. Never Forget who You Are ⭐️ Little Star!

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Hatalmas bulival ünnepelhetett a húszéves lány, ugyanis édesanyja további árulkodó fotókat is kirakott közösségi oldalára. A kép érdekessége, hogy Madonna és egykori párja, Lourdes édesapja is szerepelnek a fotón. "Created by love"- címmel.

Created with Love ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.