A plus size modell kiborult a fogyitabletta reklámján

Forrás: Instagram/theashleygraham -
modell kampány fogyás Ashley Graham plus size bikini reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig történik valami a plus size modellek háza táján – ezúttal a bikiniszezonra figyelmeztető fogyitabletta plakátján akadtak ki.

A híres modell, Ashley Graham, akit elsőként fotóztak plus size méreteivel a Sports Illustrated magazinba, és a Victoria's Secret ellen indított Im No Angel kampányban is részt vállalt, ezúttal egy fogyasztó tabletta reklámja miatt akadt ki.

A modell szerint, és mellesleg szerintünk is, a plakát azt mutatja, hogy csak tökéletes (illetve az általában tökéletesnek tartott) vékony testtel lehet fürdőruhába bújni. A modell ezért saját bikinis testét tette egy hasonló háttér elé, mint ami az említett reklámban is van, hogy figyelmeztesse az embereket a fogyitabletta plakátjának negatív üzenetére.

Forrás: Instagram/theashleygraham

Tovább bonyolódik a plus size vita

Plus size modellek az #ImNoAngel kampányban hirdették a szépség sokszínűségét, fellépve a Victoria's Secret csontsovány modelljei ellen. Egy aktivista most ezt az összefogást is kritizálja, és újabb kampányt hirdetett.
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.